Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Doorniksesteenweg 402, Bossuit, Avelgem50.749232903.41257430Brasserie

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website

Online Reservatieverzoek

 

Vanaf 1 augustus 2016 kan u terecht in Brasserie/feestzal Globallunch, om te genieten van ons zuiders terras, of onze aangename brasserie, we ontvangen u graag voor een lekker biertje of om te proeven van

onze suggesties ,die samengesteld zijn met diverse gerechten uit de wereldkeuken en enkele klassiekers om aan eenieders wens te voldoen. Op vraag van u stellen we menu’s samen naar uw smaak en budget.

We voorzien om onze feestzaal,tentenstellingsruimte klaar te hebben tegen de winter, deze zal plaats bieden voor 120 personen, U kan nu al bij ons terecht voor kleinere groepen.

Traiteur Globallunch, van Franse klassiekers tot wereldkeuken, Ruime keuze van hapjes tot en met smaakvolle wereldkeuken gerechten.
Met een kok aan huis, om uw feest tot in de puntjes te verzorgen, en voor u optimaal te laten verlopen zonder zorgen, Vraag vrijblijvend naar onze offertes.

Met 30 jaar ervaring, hebben we voldoende creativiteit en professionele bagage om van elk feest,diner of andere gelegenheid een geslaagd gebeuren te maken.

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Geopend sinds:

augustus 2016

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 120 personen 

terras

parasols aanwezig, Tuin 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: