Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Haspelstraat 37, Gent51.058468203.70233420Vegetarisch

toon telefoonnummer

We zijn in de eerste plaats een koffie- en theehuis. Koffie en thee zijn in vele culturen de lijm voor een ontmoeting tussen vreemden, vrienden, andersdenkers en andersdoeners.
Los van koffie en thee kunnen kleine en grote hongers gestild worden met een vegetarische pasta; rood of groen. Of met een soep, ons kleurenpalet is eindeloos.

We stellen een aparte buurtruimte ter beschikking, gratis; met de mogelijkheid dingen te doen, grote en kleine. Gewoon, zomaar, omdat ze plezant zijn.

We proberen een plek te zijn waar een waaier aan boeken, tijdschriften en kranten in te kijken is. (De plaatselijke bibliotheek stelt ons een selectie boeken ter beschikking) en we zijn ‘internet toegankelijk’.

We zijn een plaats van gastvrijheid, ontmoeting, uitwisseling, solidariteit en misschien zelfs een toegangspoort tot cultuur -die van jou of die van iemand anders.

keuken:

Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Trafiek bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: