Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Oude Burg 10, Brugge51.207201203.22496990BrasserieFrans

toon telefoonnummer

Dean en Bibi verwelkomen u in hun brasserie in het hartje van Brugge. Wij kiezen voor een losse, sfeer waar alles mag en niets moet. Bij Venice kan u terecht voor een lichte lunch, een uitgebreid menu of gezellig van een apero genieten. Dit alles gebeurt in een trendy kader, zowel 's middags als 's avonds wanneer het restaurant in een in een leuke loungesfeer baadt.

Over de middag werken we met de brasseriekaart, ((pasta's, croques, salades). Wie dat wil kan ook van een uitgebreide lunch genieten à la carte.Onze kaart is vooral Belgisch-Frans geïnspireerd met verschillende vlees - en visgerechten.

Eén van onze echte specialiteiten is de 'Américain Venice' die in de zaal wordt bereid. We focussen ons op verse producten, en alles wordt à la minute bereid, zodat we onze klanten uitgebreid kunnen verwennen.

Dit alles tegen een zeer goede verhouding prijs kwaliteit.

Elke maand serveert Brasserie Venice ook een aantal seizoensgebonden suggesties.

Keukens:

Brasserie, Frans
Klik hier indien u eigenaar of manager van Apero & Brasserie Venice bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: