Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Grote Markt 45, Ieper50.850808202.88586160

toon telefoonnummer

WELKOM IN HOTEL/RESTAURANT/BAR REGINA

Soms moet je even stoppen. Een mens kan nu eenmaal niet de hele dag door jachten en jagen en dan is het goed dat je even de klok kan tegenhouden om tijd te nemen voor jezelf. Een luie stoel op het terras en als het frisjes wordt een dekentje. De geur van verse drukinkt als je je krantje openslaat en daar doorheen het aroma van een Italiaanse koffie.

Een lunch naargelang het aanbod van de markt, een streekbiertje en het gedempt geroezemoes van gelijkgestemden. Maar het kan ook uitgebreider, een ietsje meer gesofisticeerd, en dan gaat de chef zo ver als maar kan. Of je neemt gewoonweg het gastronomisch maandmenu. Ondertussen heb je allang besloten dat die klok nog wel even zonder jou kan en ga je resoluut voor een dessert of digestiefje. We mogen onszelf af en toe wel eens verwennen.

Als je dan eindelijk de klok weer in de gaten krijgt, merk je dat het misschien wel verstandiger is ter plekke onder te wol te gaan. Dat kan makkelijk. Er is keuze uit 20 schitterende kamers met ronkende namen als Matisse, Ensor, Magritte, Brel,Greta Garbo, Tati of Piaf. Dat ronken hoef je overigens niet al te letterkijk te nemen.

keuken:

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

overnachten

aantal sterren: 2, aantal kamers: 20  Meer »

terras

40 plaatsen, Verwarmd terras 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: