Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Staatsbaan 75, Lanaken50.910498505.68115700steakhouseZuid-Amerikaans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Hattrick
Grill restaurant Los Argentinos te Lanaken(B) gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Wederom is Los Argentinos erin geslaagd om zich op een unieke wijze in de kijker te werken.

Na het behalen van het ISO 9001-2000 certificaat in 2004 is het Los Argentinos team een nieuwe uitdaging aangegaan. Het is reeds bekend dat het Zuid-Amerikaanse rundvlees tot het beste ter wereld behoort maar deze restaurantuitbater gaat nog een stap verder. “Argentijns rundvlees is het beste!” klinkt het zonder enige aarzeling. Op het eerste zicht een beetje eigenwijs maar schijn bedriegt. Dit blijkt immers uit de vergelijkende test die hij in zijn restaurant georganiseerd heeft om de superieure kwaliteit van dit rundvlees ook formeel te laten bevestigen.

Tijdens de test werden de drie verschillende vleessoorten: entrecote, rib eye en rump steak uit drie Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Uruguay en Brazilië geserveerd. Naast een groep van Belgische en Nederlandse journalisten werd het vlees ook deskundig beoordeeld door een aantal eregasten waaronder enkele leden van de Argentijnse Ambassade in België, voorzitter Theo Coenegracht van Koninklijke Horeca Nederland Zuid-Limburg. Mike Nugent die als vertegenwoordiger van de onafhankelijk organisatie IMSM die ISO certificaten toekent. De notaris, Lucien Barthels, heeft uiteindelijk het resultaat bekend gemaakt. Vanwege het internationale publiek klonk “And the winner is…Argentina” door de krachtige luidsprekers. Tot drie maal toe: “Best Sirloin Steak, Best Rib Eye and Best Rump Steak!”. Een verpletterende overwinning noemen ze dat. De notaris heeft vervolgens een Certificate of Excellence uitgereikt om de kwaliteit van dit vlees ook administratief en formeel vast te leggen.

Los Argentinos is al lang niet meer 'één van de vele’ steak restaurants maar kan zich door de uitzonderlijke dienstverlening duidelijk onderscheiden. De jarenlange deskundige bedrijfsvoering maakt dat bezoekers in een Argentijns kader culinair kunnen genieten van de (bewezen) kwaliteit van het superieure rundvlees uit Argentinië dat in een open keuken vol passie bereid wordt. De beste begeleidende wijnen worden met veel kennis en kunde geserveerd en leiden de vaak internationale gasten door een spectrum van ware smaaksensaties. Puur genieten… en vergeet niet… proeven is geloven!

Keukens:

steakhouse, Zuid-Amerikaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

Alle dagen van:
van 16.00 tot 23.00 uur

bruiloft / feest

Themafeest, Live muziek 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Los Argentinos bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: