Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Broekstraat 9, Tienen50.806526004.93696350FransBelgisch

toon telefoonnummer

Ga naar de restaurant website

Online Reservatieverzoek

 

In de suikerstad van het land verwacht je natuurlijk een suikerzoet restaurant en dat valt niet tegen. De nostalgische sfeervolle inrichting met fraaie oude unieke elementen, een grote open haard en de originele vloer geven een echt goed gevoel. Onze keuken is gedetailleerd, kleurrijk, fantasievol en erg, erg smakelijk. In de winter zijn er natuurlijk volop wildgerechten, maar in ieder seizoen creëeren we de sfeer van het seizoen in onze gerechten. Onze wijnkaart is een aangename ontdekkingsreis. Veel minder bekende prachtige wijnen tegen meer dan acceptabele prijzen. En wees gerust, u kan ook eens gek doen als u dat wilt. Er staan echte toppers op voor navenante prijzen. Op mooie dagen kunt u genieten op het intieme, ommuurde terrasje.

Keukens:

Frans, Belgisch

Prijzen:

3g-keuzemenu: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

Wij openen op sluitingsdagen voor groepen vanaf 8 personen .
Onze traiteurdienst blijft doorlopend open.

Informeer naar onze menu's voor groepen.

Betaalmogelijkheden

Bancontact/Mister CashEDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

Vegetarisch

6 vegetarische gerechten op de kaart

Michelin

Bib Gourmand

GaultMillau

13 punten

Ambiance

luxe, klassiek, Charme restaurant met openhaard, en digestief salon. Veel kunstwerken.

Pand

herenhuis

Parkeren

8 eigen plaatsen
Gratis parkeren
Dichtstbijzijnde parkeergarage: `kazerne parking `

openbaar vervoer

Bus: halte grote markt tienen

Groepsfaciliteiten

Groepen tot 30 personen Meer »

bruiloft / feest

Vrijgezellenfeest 

zakelijk/vergaderen

Projector, Beamer, TV, DVD, Wifi, Conferencing, Microfoon 

terras

 

 



Reviews van Restaurant Bart De Bondt



I M, Bertem
18 november 2016

We zijn gestart met een glaasje cava, lauw want de fles stond niet koel. Het voorgerecht was ondermaats zalm met appel en zure room. De zalm was taai en zeer moeilijk van het vel te krijgen. Geen appel te zien, wel komkommer, kerstomaat, raap, radijs,.. na navraag werd gezegd dat het sap van groene appel in de zure room zat. Niet geproefd. Het hoofdgerecht kabeljauw met schuimende boter, groene groentjes en kappertjes zo stond het op de kaart. Op het bord lag kabeljauw in een roomsaus met fijne groentjes, veel wortel. De gastvrouw zei dat er puree onder de vis lag en dat ze de kappertjes ging halen. Ze had gebakken patatjes bij want er lag geen puree op het bord, en ook geen kappertjes. Het eten was ondermaats. De wijn was goed, die hadden we zelf gekozen. Wel onze tweede keuze want eerste keuze werd niet gevonden in de kelder. Tafellakens zouden ook aangenamer zijn, dan het nep-leer doek. Er zijn veel betere adressen voor dezelfde prijs.


, Korbeek-Lo
26 december 2015

wij hebben genoten van een zeer lekkere kerstdinner


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!





Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: