Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Victor Hortaplein 26, Sint-Gillis50.835533304.33362830Internationaal

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 Van het ochtendgloren tot 19u30 is Midi Station een doorgangsruimte en lopen er twee paden doorheen alle faciliteiten. Passanten kunnen plaatsnemen of verdergaan, aan Midi Station om hen te overtuigen het eerste te doen.

Niet alleen de keuken, die open is tot 24 uur, maar ook het ontbijt en de artisanale bakkerij horen de meesten te verleiden.

De keuken is eenvoudig, zonder franjes, divers en kraakvers. Eén van de specialiteiten van het huis is de keuze van de bakwijze. De mogelijkheden zijn eindeloos: zowel grill als aan het spit als op houtskool gebakken!

Het is onmogelijk om in één oogopslag alle elementen in een ruimte van 2000 m² waar te nemen. Links van de dansvloer - want Midi Station zal ook de hele week het Brusselse nachtleven welkom heten – weerspiegelt de enorme granieten bar het harmonieuze lichtspel van het led-plafond. Kijk omhoog en zie de sterren doorheen de glazen koepel, die deze magische plek in een natuurlijk licht doet baden.

Midi Station is een symbolische plaats, een Brussels vlaggenschip om te eten, zaken te doen of gewoon bij te praten met een drankje. Een hoogtepunt voor een Europese hoofdstad, dag en nacht, 7 dagen op 7!

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican ExpressDiners Club
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Midi Station bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: