Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Gentsesteenweg 100, Aalst, Sint-Truiden50.938382004.02254100BelgischFrans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

In 2002 nam Bart Blomme een horeca zaak over in Aalst en doopte ze om tot Brasserie Blomme. Een voor de hand liggende en welklinkende naam voor een brasserie gekozen door de innemende chef en eigenaar Bart Blomme. Het is een modern ingerichte brasserie geworden : de strakke interieurlijnen worden uitstekend gecompenseerd door het samenspel van zachte beige, witte en bruine tinten. Het geheel oogt aangenaam, warm en gezellig.

De kaart is uitgebreid en bevat voor elk wat wils: je eet er lekker en vers, van een fris slaatje over een stevige steak tot een verfijnd visgerecht. Liefhebbers van een lekker stuk vlees zijn in Brasserie Blomme aan het juiste adres. Vele klanten komen trouwens speciaal voor de grillades die geserveerd worden met à la minute gemaakte sauzen.

De wijnkaart biedt een ruime keuze van betaalbare wijnen uit de traditionele wijnlanden Frankrijk, Italië en Spanje, maar ook wijnen uit de zogeheten "nieuwe wereld" Australië, Chili en Argentinië krijgen een plaatsje. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en zelfs de huiswijnen zijn bijzonder kwaliteitsvol, wat altijd een garantie moet zijn voor een goede brasserie. Ook de cocktailkaart verdient de aandacht: er zijn aperitiefcocktails, champagnecocktails, digestieven, maar ook alcoholvrije cocktails verkrijgbaar.

Brasserie Blomme brengt een degelijke keuken met een klassieke basis, verrijkt met een tikje experimenteel werk. Dat merk je ook aan de kaart die internationale accenten legt, zowel uit het zuiden als uit het oosten. Toch blijft de kaart heel toegankelijk voor een breed publiek. In de zomer is de brasserie wellicht nog aantrekkelijker dankzij het afgesloten tuinterras waar kinderen vrij rond kunnen lopen.

Het gemoedelijke karakter van de brasserie is ook te danken aan het personeel dat zijn klanten heel vriendelijk maar discreet bedient. Kortom, Brasserie Blomme is een adres waar het er relaxed maar lekker aan toe gaat.

Keukens:

Belgisch, Frans

Prijzen:

VHN: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican Express

Divers


Airconditioned
honden toegestaan

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Blomme bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: