Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Van Cauwenberghelaan 5, Herne50.712281304.05595580Frans

toon telefoonnummer

Restaurant Kokejane, de culinaire referentie in Vlaams-Brabant en gelegen op 2 km van de historische stad Edingen, ontvangt u in een ruime villa badend in het licht, waar men in de tuin bij het zwembad kan tafelen of aperitieven.

Binnen, in een hedendaagse architectuur met balkons en salon met haardvuur, verwelkomen wij u voor een ontdekkingstocht van een fijne en vindingrijke keuken gebaseerd op het gebruik van uitmuntende producten. Vis en schaaldieren rechtstreeks aangevoerd uit de vishavens, vlees en gevogelte worden klaargemaakt door een team in de keuken dat alles in het werk stelt om uw smaakpapillen te prikkelen. Zodoende is alles huisbereid: brood, gebak, ijsbereidingen en zelfs onze huisgerookte zalm. Hopscheuten, truffels, eenden- en ganzenlever maar ook kaviaar en de fijnste hammen zijn zorgvuldig uitgekozen en streng nagekeken. Een ruime keuze van de grootste wijnen aan zachte prijzen vergezelt uw gerechten.

Restaurant kokejane luistert eveneens aandachtig naar al uw vragen bij het opmaken van uw menu's voor communie, doop, huwelijken en andere evenementen en maakt de noodzakelijke tijd en ruimte vrij voor het uitkiezen en welslagen van uw diner.Tenslotte kan u onze gerechten ook zelf ontdekken dankzij onze traiteurdienst, bij ons af te halen of bij u klaargemaakt.

keuken:

Frans

Prijzen:

VHN: € 35,00

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican Express

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers


Airconditioned
honden toegestaan

kindvriendelijk

speeltuin 

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Kokejane bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: