Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Paddestraat 5, Zottegem50.883637803.78001720

toon telefoonnummer

De keuken van Two Cooks kan beschreven worden als de klassieke keuken, in een modern jasje .
Bereidingen van vroeger en nu, gecombineerd tot één geheel.

Günther Taelman en Olivier Jolie koken licht en creatief, met de beste, verse ingrediënten van elk nieuw seizoen. Vernieuwend en speels, maar met respect voor smaak en structuur. Daarom verandert de kaart ook iedere maand en blijft de keuken spannend zowel voor de koks als voor de gasten .Olivier en Günther genoten beiden een opleiding in hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge.

Olivier deed ervaring op in verscheidene restaurants, na zijn schoolperiode leerde hij de basis van het vak in restaurant ’t Laurierblad in Berlare en vervolmaakte zich in restaurant De Florentijnen in Brugge. Günther leerde de knepen van het vak bij Philippe Vanheule van restaurant Hof ter Eycken in Ninove, waar hij 5 jaar de rechterhand was van zijn leermeester. Het was ook daar dat de Two Cooks elkaar leerden kennen. Verder was Günther werkzaam in hostellerie de Shamrock in Maarkedal en restaurant Bacchus in Aalter.

Het idee om een eigen zaak te starten kreeg vaste vorm in restaurant Terborght in Huizingen, waar Günther en Olivier samen in de keuken werkten.

"Het motto van Two Cooks is eenvoudig en doeltreffend, betaalbare gastronomie serveren."

GaultMillau

14 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Two Cooks bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: