Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Hoeveweg 145, Lanklaar, Dilsen-Stokkem51.004832505.65227560Frans

toon telefoonnummer

De keuken

Jan Martens is een ervaren chefkok. Hij verwent u niet alleen met meesterlijke nagerechten maar wordt ook geprezen voor zijn experimentele kookstijl. Hij laat u proeven van nieuw soort Franse keuken, die vertrekt van eerlijke producten. Zijn keuken kreeg dan ook 15/20 punten in de Gault Millau gids.

Onze koks verkennen wekelijks het verse aanbod op de markt maar zijn eveneens trots om u te laten proeven van ingrediënten uit eigen kweek, zoals oa honing uit onze imkerij.

De kaart

Restaurant La Feulle d'or heeft een gevarieerde kaart. Daar onze gerechten met topproducten en seizoensgebonden ingrediënten bereid worden, stellen wij voor u twee menu's samen. U kan kiezen uit deze menu´s of u kan zelf "à la carte " een menu samenstellen.

Onze kaart wordt naargelang het seizoen aangepast en verandert dus regelmatig. Op zon- en feestdagen presenteren we u graag een speciaal menu.

Iedere derde woensdagavond van de maand kan u bij ons terecht voor een demonstratiekookles.


La Feuille d'or is ook geschikt voor de organisatie van uw recepties, diners en feesten. Ook voor zakendiners bent u bij ons aan het juiste adres.

keuken:

Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

GaultMillau

15 punten

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Romantik Hotel - Hostellerie La Feuille d'Or bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: