Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Baarle Frankrijkstraat 1, Sint-Martens-Latem51.024104003.62401950BelgischFrans

toon telefoonnummer

Sint-Martens-Latem heeft vele troeven.

Restaurant d'Oude schuur is er één van.

Deze rustieke hoeve ligt in een beboste villawijk vlakbij de Leie en het golfterrein. Achter de gevel van deze gerestaureerde schuur vindt U een hedendaags interieur. Enkel de eeuwenoude imposante open haard verwijst naar het verleden. In de winter tafelt men voor het gezellig knetterend haardvuur, in de zomer in een lommerrijke omgeving op een prachtig terras.
De familiezaak werd opgericht door Mark en Marja D'hoye in het jaar 1980. Sinds een 10 tal jaren zorgen zoon Steven en echtgenote Valerie voor versterking. Mark perfectioneerde door de jaren heen zijn kennis over wijn. Dat bourgognewijnen zijn stokpaardje zijn, blijkt al vlug wanneer wij het kelderboek doorbladeren. Drie jaar terug werd de eigenaar dan ook geridderd in de prestigieuze orde de la Confrérie des Chevaliers du Tastevin du Clos de Vougeot.
Zoon Steven, oud-leerling van Hotelschool Ter Duinen, neemt dan weer het culinaire gedeelte voor zijn rekening. Hij beschrijft zijn keuken als een klassieke keuken met hedendaagse toetsen met veel respect voor het basisproduct zelf. D'Oude Schuur brengt een zeer seizoensgebonden keuken. Alle producten worden geserveerd wanneer ze optimaal zijn.

Keukens:

Belgisch, Frans

Prijzen:

VHN: € 52,00

Betaalmogelijkheden

EDC MaestroMastercardVisaAmerican ExpressDiners Club

GaultMillau

14 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

terras

 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: