Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Louizalaan 190, Elsene50.827645004.36388120MediterraanVegetarischVis

toon telefoonnummer

Rouge Tomate Brussel huist in een statig herenhuis uit 1883, gelegen aan de prestigieuze Avenue Louise. Vanaf het prille begin van de herinrichting in 2001 heeft Emmanuel Verstraeten als missie: het creƫren van een eigentijdse ruimte die volledig in harmonie is met het historische kader van het huis. De beste vakmensen zijn maandenlang aan de slag geweest om dit gebouw zijn oorspronkelijke karakter terug te geven.

Aan de straatkant ligt de bibliotheek, waar het schitterende houtwerk een warme indruk geeft. Evenwijdig met de bar strekt een eigentijdse ruimte zich uit in de richting van de tuin.
Buiten is er een groot terras, waar eeuwoude beuken voor aangename schaduw zorgen. Enkele palmbomen maken van deze plek een oase in het hartje van Brussel.

Het restaurant in Brussel is een ruimte waar vooral het welzijn centraal staat en waar het tijdloze karakter en de filosofie van Rouge Tomate worden weerspiegeld.

Keukens:

Mediterraan, Vegetarisch, Vis

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican ExpressDiners Club

GaultMillau

13 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

Divers


Airconditioned

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Rouge Tomate bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: