Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Koestraat 21, Rumbeke, Roeselare50.931372803.15286800Bistro

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

De Puritas is een sfeervol bistro en tea-room met een gezellig decor in een unieke vestiging. Deze voormalige chicoreibranderij te Rumbeke werd op een geslaagde manier omgebouwd. De naam verwijst naar ‘puur in de tas’, waarmee het budgetvriendelijke karakter bedoeld wordt.

Bistro
In een verzorgd kader kan men volop genieten van de diverse gerechten die op de aantrekkelijke kaart prijken. Ook wijnliefhebbers worden zeker bekoord door de ruime wijnkaart. De steeds weer andere dagschotel is een succesnummer. Hebt u een feest in het verschiet? Geen nood, hiervoor biedt de zaak speciale menu’s aan.

Snooker/Pool
De Puritas beschikt eveneens over een aparte biljartruimte met zes snooker-en twee pooltafels om het geheel compleet te maken. Met een drankje in de hand kunt u hier volop ontspannen. Voor uitslagen kan je terecht op de site van de Vlaamse Snooker Federatie - vlsnooker.

Tea-room
In de namiddag kunt u hier ‘de kleine honger’ stillen met: pannenkoeken, wafels, ijsjes, koffie en ander lekkers.

Vergaderruimte
Onze zaal biedt plaats aan 20 personen gezeten aan één grote tafel. Wij bieden u deze comfortabele ruimte aan voor vergaderingen, infosessies,… Wenst u tijdens uw sessie te genieten van een hapje of een drankje, dan staan wij steeds tot uw dienst.

Salsa
Wekelijks kunt u zich bij ons onderdompelen in de Cubaanse Salsamuziek. Leer de passie kennen en laat je besmetten met een dansvirus dat je niet snel zal loslaten… Wij bieden de beginners steeds een gratis initiatieles aan! Voor meer inlichtingen en/of inschrijvingen kunt u Dominique contacteren op het nummer: 056/71.43.49 of mailen naar tack.dominique@belgacom.net

Feestzaal
De Puritas beschikt eveneens over een zaal tot 60 personen voor uw feesten en recepties. Wij bieden u voor deze gelegenheden speciale menu’s aan.

keuken:

Bistro

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kindvriendelijk

kindermenu, speeltuin 

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Puritas bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: