Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Kruisstraat 2, Westvleteren, Vleteren50.919549102.70012080Belgisch

toon telefoonnummer

Resto Bazil is een restaurant-tearoom in Vleteren, gevestigd in een oude, omgebouwde boerderij uit 1867. De zaak bevindt zich niet ver van de bekende Sint-Sixtusabdij van Westvleteren en is gelegen in een ware oase van rust, langs een fietsroutenetwerk.

De uitbaters Gerry Regheere en Wendy Bonjé kiezen steeds voor dagverse producten en die keuze straalt ook af op hun bereidingen en seizoengebonden menu’s geïnspireerd door de Belgische keuken. De zaak biedt u een uitgebreide wijnkaart, wekelijkse suggesties en elke maand een nieuw maandmenu. Bovendien kunt u er op weekdagen lunchen. De keuken is elke dag open vanaf 12 uur en ’s namiddags kunt u er genieten van overheerlijke ijsjes, wafels en verse pannenkoeken.

Dankzij de dagelijkse aanvoer van verse vis serveert Resto Bazil u ook graag enkele voortreffelijke visspecialiteiten: bouillabaisse, stoofpotje van Noordzeevis, sint-jakobsschelpen en huisgemaakte garnalenkroketten.

Kinderen worden bij Resto Bazil met open armen ontvangen. Zij kunnen er zich volop vermaken in de speelhoek binnen, in de speeltuin of in de kleine kinderboerderij. Daarnaast beschikt Resto Bazil eveneens over een ruime parking, een groot en gezellig terras en over een petanqueplein waar u even de benen kunt strekken.

Voor de organisatie van familiefeesten, communiefeesten, rouwmaaltijden ... tot 100 personen, bent u hier eveneens aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder.

keuken:

Belgisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kindvriendelijk

speelhoek, kindermenu, speeltuin, kinderboerderij 

terras

 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: