Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Oudenaardsesteenweg 350, Waarmaarde, Avelgem50.790234503.48330210Belgisch

toon telefoonnummer

'T Galerietje: al meer dan 15 jaar ervaring!

In Waarmaarde ligt langs de baan Avelgem-Kerkhove het gezellige restaurant 't Galerietje'. In deze oude fermette, die door zaakvoerder Peter Liיtar volledig werd gerenoveerd, kan men proeven van de sfeer van weleer en genieten van de culinaire specialiteiten van het huis. 't Galerietje biedt de bezoekers een klassieke keuken met dagverse producten, steeds tegen heel redelijke prijzen.

't Galerietje vormt ook een ideale uitvalsbasis om op verkenning te gaan in deze heuvelachtige streek waar de schrijver Stijn Streuvels heeft geleefd. Tijdens de zomer is het aangenaam vertoeven op ons zonnig terras.

't Galerietje is een vaste waarde sinds 1989. De vlotte bediening en het stemmige interieur hebben ondertussen al heel wat bezoekers bekoord. Om zijn naam alle eer aan te doen, wordt het restaurant bovendien regelmatig opgefleurd met een tentoonstelling. 't Galerietje beschikt over een ruime parking en is gemakkelijk te bereiken vanuit Kortijk, Oudenaarde, Waregem en Ronse.

keuken:

Belgisch

kindvriendelijk

kindermenu, verjaardagsfeest, speeltuin 

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant 't Galerietje bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: