Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Industrielaan 1029, World Pigeon Center NV, Hoeselt50.860712805.49319110Internationaal

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

THE LOFT

Opgepast - TIJDENS DE ZOMERMAANDEN JULI EN AUGUSTUS zijn wij op WOENSDAG gesloten!

In het WPC-gebouw waant u zich in een andere wereld. Het is de ideale luxe horecalocatie die uw feest een romantische en betoverende charme geeft.

THE LOFT bestaat uit meerdere zalen met ieder een eigen karakter, met prachtige antieke meubelen en tapijten en een balkonverdieping met rondomzicht op het gelijkvloers. Ideaal voor uw onvergetelijke feestavond.

De zalen kunnen modulair ingedeeld worden naargelang het aantal personen zodat het resultaat steeds functioneel is en toch dezelfde gezellige huisstijl krijgt, ook voor een kleinere groep.

Een combinatie van meerdere ruimtes is mogelijk tot meer dan 1000 personen.

U wilt iets bijzonder voor die éne speciale gelegenheid? Het team van The Loft neemt de hele organisatie van uw evenement op zich. Zowel een kleinschalige als een grootse aanpak zijn mogelijk...

Aarzel niet om bijkomende inlichtingen te vragen of kom gewoon eens een kijkje nemen.

U zal aangenaam verrast zijn!

Tot binnenkort!


het WPC-gebouw is
• volledig airconditioned
• gemakkelijk toegankelijk voor gehandicapten

keuken:

Internationaal

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

kindvriendelijk

kindermenu, verjaardagsfeest 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant WPC - The Loft bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews van Restaurant WPC - The Loftvrancken, Borgloon
18 augustus 2015

zeer lekker gegeten,een kleine kaart maar allemaal heel vers en mooi gepresenteerd,voor herhaling vatbaar.


Driezzy, Kortessem
26 april 2015

Op 26-04-2015 gereserveerd voor tien personen, a la carte, . Aangekomen aldaar en bij bestelling moest men zich beperken tot maximaal vier keuzeopties. Op de tafel en in afwachting van de bediening was er één kommetje met een vijftiental olijven voorzien als \"amuse geulle\" voor de tien personen. Na een kwartier ongeveer vulde ik aan de \"servicetafel\" naast ons het lege kommetje even bij met een portie olijven ter volume van een soeplepel. Zo meteen verscheen er aan onze tafel \'n bediende met de mededeling: Mijnheer als u bij ons \'s middags aan het buffet komt mag u er zich de buik van vol eten maar dit gaat niet. Daarop heb ik het dingetje terug op de tafel geplaatst met de mededeling: alstublieft als je dit waarderen kan mag je het zelf gebruiken. Dit was het botste personeel dat ik ooit heb ontmoet, een pretentieus blaagje en tevens een absolute nul aangaande commercieel aanvoelen. De sfeer was er meteen uit. Stof tot denken om The Loft nog eens aan te doen.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: