Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Bredabaan 275, Brasschaat51.288162604.48746500Brasserie

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Café, brasserie, restaurant, what’s in a name?
Een combinatie van deze drie, is een plek waar u kan afspreken met de vrienden om eens gezellig bij te praten bij een glaasje en een borrelhapje. Waar u tijdens de lunchpauze terecht kan voor de betere en creatievere lunchgerechten. Een plek waar uzelf, of met de kinderen ’s namiddags een verse pannekoek kan komen eten met een kopje heerlijke koffie. Waar u uitgebreid kan dineren, terwijl u geniet van een flesje lekkere wijn die m'n kan kiezen uit onze wijnkamer.
Genieten van het tegenwoordige verboden sigaretje in de rook- en tv-lounge met een drankje.
Een synoniem voor zo’n plek is: ¨Brasserie Sablon¨.

Ons supergemotiveerde keukenteam zorgt voor wekelijks nieuwe suggesties om uw vingers bij af te likken. En hebt u iets te vieren, wij zorgen steeds voor de ambiance bij het dessert (laat u informeren bij uw reservatie). Bij ons komt u voor “culinair entertainment”. Behalve de heerlijke keuken, heerst er een huiselijke en vriendelijke sfeer. De inrichting heeft de uitstraling van een echt “café de Paris”, zeg maar gerust “een authentiek stukje Brusselse Zavel in Brasschaat”. Bij mooi weer is het tevens gezellig vertoeven op ons charmant tuinterras. Op een zwoele zomeravond waant u zich zowaar een beetje in het zuiden van Frankrijk. Ons zaalpersoneel zorgt voor de vlotte bediening en een streepje aangename achtergrondmuziek. Brasserie Sablon staat voor lekker eten met een swingende service, dit alles in een stijlvol, doch ongedwongen kader.

Spreekt dit u aan? Twijfel niet en breng ons een bezoekje. Het voltallige team staat voor u klaar. En de glimlach, die krijgt u er gratis bij!

Tot binnenkort!

keuken:

Brasserie

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kindvriendelijk

Kleurmateriaal, spelcomputer, kindermenu 

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie-Eetcafe Sablon bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: