Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Eerselseweg 99, Postel, Mol51.305054105.24101620Belgisch

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Gasthof "De Kaasboerin" is een unieke gelegenheid in de uitgestrekte natuur van Postel (Mol), die uitermate geschikt is voor verzorgde toeristische groepsuitstappen, middagshows, schoolreizen & huifkartochten. Bovendien verzorgen wij allerhande familie-, bedrijfs- en personeelsfeesten, en kan u in De Kaasboerin ook genieten van onze heerlijke huisgemaakte Ć -la-carte gerechten in ons verzorgde restaurant.

Gasthof De Kaasboerin is gekend voor zijn uitermate vriendelijke en vlotte bediening, perfect verzorgde diners, bufetten en tot in de puntjes verzorgd entertainment met bekende topartiesten uit binnen- en buitenland. De kinderen kunnen hun hartje ophalen in de totaal vernieuwde speeltuin terwijl de ouders tot rust komen op ons grote & sfeervolle terras. Gasthof De Kaasboerin beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Drank & menukaart

De nieuwe drank & menukaart siert de tafels. En die bevat enkele smakelijke nieuwigheden. Wat dacht je van een salade van het huis met verschillende vlees en vissoorten. Of van de Kaasboerin Surprise Schotel.

keuken:

Belgisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kindvriendelijk

kindermenu, verjaardagsfeest, speeltuin 

terras

 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: