Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Kleine Horendonk 8, Essen51.460252704.45284330Belgisch

toon telefoonnummer

De naam "De Bosrust" klinkt bij véél wandelaars, fietsers en kinderen zéér bekend in de oren. De Bosrust staat dan ook bekend als één van de gezelligste en meest kindvriendelijke eetgelegenheden in de verre omgeving. Gelegen tussen de Uilse bossen te Essen doet De Bosrust zijn naam eer aan, daarom kiezen nog steeds talloze fietsers en wandelaars De Bosrust als hun rustplaats uit!

De jongsten onder ons kunnen zich uitleven op de spiksplinternieuwe speeltuin of kunnen een partijtje gaan minigolven, uiteraard met of zonder de ouderen.

Honger? Geen probleem! De menukaart is uitgebreid genoeg om stevig te eten om weer met volle kracht verder te kunnen fietsen, wandelen of spelen!

U verwacht véél volk voor een bepaalde gelegenheid en u bent op zoek naar een plaats om deze mensen rijkelijk te ontvangen en te verwennen? De Bosrust biedt allerlei mogelijkheden! Er staan een feestzaal, veranda, zithoek of taverne tot uw beschikking.

Véél plezier en hopelijk tot snel op één van onze zonnige terrassen of gewoon gezellig binnen natuurlijk!

keuken:

Belgisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

ontbijt:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

kindvriendelijk

kindermenu, verjaardagsfeest, speeltuin, midgetgolf 

terras

 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: