Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Vaartdijk 16, Brecht51.328344904.63502730BelgischFrans

toon telefoonnummer

Sinds april 2008 waait er een nieuwe wind door De Goeien Tijd… Hoewel het interieur volledig werd vernieuwd, hebben de nieuwe uitbaters niets veranderd aan de succesformule: De Goeien Tijd staat garant voor heerlijk genieten in alle rust, ver weg van de dagelijkse sleur. U kunt er zowel terecht voor een hongerstillende snack als om uitgebreid te tafelen. Kortom, de gevarieerde menukaart biedt voor iedereen wat wils! Momenteel wordt ook de eerste verdieping onder handen genomen, zodat u hier vanaf oktober ook kunt vertoeven in de gezellige bar. Een uitstekend plekje om vooraf een glaasje te drinken of om na uw maaltijd af te zakken en het ruime assortiment koffie- en theesoorten, cognacs en allerhande whisky’s te ontdekken. Deze aparte zaal zal bovendien ook dienst doen als rokersruimte. Brasserie De Goeien Tijd bevindt zich midden in een natuurgebied en is zo de favoriete stopplaats van menig wandelaar en fietser. Bij mooi weer is het bovendien dubbel genieten op het ruime terras met zicht op de vaart. Ook de allerkleinsten worden hier niet vergeten, zo beschikt De Goeien Tijd over een ruime speeltuin, een zandbak, een springkasteel en 2 trampolines. Plezier voor het hele gezin verzekerd!

Keukens:

Belgisch, Frans

Prijzen:

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

Geopend vanaf 11uur

Betaalmogelijkheden

MastercardVisa

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

rookmogelijkheden

rookruimte binnen; 

kindvriendelijk

kinderstoeltje, oppas, speelhoek, speelgoed, spelletjes, videohoek, spelcomputer, Kindermenu à € 5,50, speeltuin, zandbak, springkussen/trampoline Meer »

terras

120 plaatsen, parasols aanwezig  Meer »

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: