Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Kapelweg 60, Maaseik51.094884405.75885400

toon telefoonnummer

Hotel Restaurant Kasteel Wurfeld is landelijk gelegen in een prachtig park van 2,5 ha. Op 2 kilometer van het gezellige plaatsje Maaseik, in het Belgische Maasland, met een van de mooiste marktpleinen van Belgie.
Slechts 28 kilometer van Maastricht en 100 kilometer van Brussel of Antwerpen de ideale locatie voor een verblijf in de Euregio

Het restaurant biedt een schitterend zicht op het park met zijn vijvers. In onze knusse bar kunt u een aperitief gebruiken of rustig nagenieten van uw diner.
De hartelijke ontvangst en prettige sfeer maken uw verblijf compleet.

Onze keuken serveert hoogstaande culinaire specialiteiten bereidt met verse producten en streek gerechten. De restaurantkaart, die ook op onze website staat, laat u alvast genieten van onze culiniare specialiteiten die in het gezellige restaurant worden geserveerd
Klik hier indien u eigenaar of manager van Kasteel Wurfeld - Restaurant De Wintertuin bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: