Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Kemmelbergstraat 33, Oostende51.229328482.90886641

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Wat ons kenmerkt

Garant staan voor ongebreideld genot en intense verwennerij is een uitdaging dien alleen in een drift naar perfectie kan worden aangegaan.
Binnen de muren van onze onderneming is een doorgedreven kwaliteitsstreven geen loos begrip, maar een bewustzijn dat circuleert vanaf productaankoop tot afwerking.

Ons succes vandaag is her resultaat van een drietal basisprincipes: het gebruik van verse en vooral natuurlijke ingrediënten, het toepassen van nieuwe technieken en originele recepten en de inbreng van jonge creatieve ideeën die leiden tot vernieuwing.

De specifieke behoeften van u, onze klant, is voor het Beluga team van onschatbaar belang en daarom gaat onze aandacht vooral uit naar een persoonlijke service.

Waarvoor wij het uiteindelijk doen? Erkenning en appreciatie!!

Hoe het begon

Het Beluga concept kreeg gestalte in het jaar 2003 toen Dirk Casteleyn zijn jarenlange ervaring en passie voor de horeca wou verruimen met iets nieuws. Daarbij kon hij rekenen op de expertise van interior designer Danny Van Heste, een ervaren maître d’hôtel en doorwinterde keukenchefs.

Al vlug bleken onze kunstwerkjes, speciale, soms wat vreemde combinaties op appreciatie te stuiten.

Vandaag is restaurant Beluga een open en zelfzeker bedrijf dat kwaliteit ademt en vlug ingang vindt in de betere helft van de markt. Wij leven in de overtuiging dat een ruimdenkende aanpak en een continue zin voor vernieuwing, zekerheden moet bieden voor een mooie toekomst.

Waarom wij net iets anders zijn

Belgische gastronomie wordt gerekend tot de beste ter wereld; een reputatie waarvan wij graag mee snoepen en die wij te danken hebben aan het feit dat ons land een rijk verleden heeft als bourgondisch.
Een uitstap naar onze mondaine badstad Oostende alleen al wijst op die traditie en we durven bijna geloven dat restaurants samen met Belgian waffels, chocolade, bier en diamant onze landsnaam heeft groot gemaakt.
Naast de morele plicht om deze nationale waarde eer aan te doen, wil het Beluga-team nog een stapje verder, een streeft ze ernaar de grootste critici op dit vlak te verassen met iets unieks: iets wat hun notie van finesse te boven gaat.
Geen bescheiden doelstelling!!!

Gewaagde combinaties van luxeproducten beantwoorden aan de verwachtingen van ons vast publiek.
Het is opvallend maar zeker geen toeval dat onze gasten allemaal dezelfde waarden koesteren: kwaliteit, stijl en elegantie.

Onze notie van service en welbehagen

Wie regelmatig toeft in de horecasector, zal zeker kunnen beamen dat afwerking en meerwaarde vaak schuilt in het kleinste detail, van een warm trendy interieur, zinnenprikkelende muziek, exuberante smaken tot een uitstekende bediening zijn maar een paar van die aspecten die leiden tot het welbehagen van onze gasten.

Om feesten, gezelschappen, persoonlijkheden te verwennen met ultieme fijnproeverij stellen de chefs wekelijks suggesties voor met dagverse producten.
Voor banketten ontwikkelden de koks met zorg een reeks handige
all-in formules. – zie bijlagen-.

Anders dan eender welke restaurantervaring

Het ligt helemaal in de aard van onze soort om steeds verder te willen gaan en het onbekende toch te leren kennen.
We verwennen onze zintuigen gewoon graag met iets nieuws en het is dat verlangen dat ons klein ras uiteindelijk ook de ruimte deed verkennen.

De Beluga schonk daarom het levenslicht aan een nieuw concept dat verfijnd en gracieus is.
We gaan er prat op anders te zijn dan eender ander restaurant en hopen dan ook een nieuwe standaard te mogen vormen in dat boeiende horecaspectrum.

Smakelijk.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Reserveren:

aan te raden

Betaalmogelijkheden

MastercardVisa

Gesproken talen:

Nederlands, Français, English, Deutsch, Italiano, Español

Talen menukaart:

Nederlands, Français, English, Deutsch, Italiano, Español

Ambiance

romantisch, luxe, exclusief, modern

Muziek

jazz, licht klassiek, lounge

Ligging

aan zee

Parkeren

valet parking
1 eigen plaatsen
betaald parkeren (gratis vanaf 9:00)
Dichtstbijzijnde parkeergarage: `casino`op 200 meter

Divers


WIFI aanwezig
Bar aanwezig
Airconditioned
honden toegestaan

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: