Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Mereldreef 1, Keerbergen51.002975204.66125370BelgischFrans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

De Brabantse bossen, gelegen in de driehoek Brussel-Leuven-Mechelen, zijn een ware oase van rust voor al wie even wil ontsnappen aan het hectische alledaagse leven. Keerbergen, reeds decennia gekend en geliefd om zijn hoge levenskwaliteit, biedt mensen een ideale verpozing aan dankzij 'het meer', wat vroeger een vlieghaven was. Wie even de snelheid van het leven wil vergeten, en zichzelf een 'vakantiegevoel' cadeau wil doen, kan hiervoor terecht bij The Lake.
Gezellig bijpraten met vrienden in een aangenaam en sfeervol decor, of een zakenlunch waarbij u het nuttige aan het aangename koppelt. Wij bieden net dat beetje extra, kwaliteit gekoppeld aan dynamisme.

Wenst u een eenvoudig gerecht, of een uitgebreid menu? Heeft u zin in een frisdrank, een lekker kopje koffie, of een wijntje uit ons uitgebreid gamma van zowel franse klassieke wijnen als wereldwijnen? Naargelang uw beschikbare tijd of zin, vind u ongetwijfeld wat u nodig heeft.
Onze klassieke Franse brasseriekeuken wijzigt elke drie weken zijn verrassend creatieve suggesties, zodat u steeds weer kan genieten van een gastronomische ontdekkingstocht.
Tussen 12.00 en 14.30, en tussen 18.00 en 22.00 bieden wij u onze kaart aan, tussendoor kan u een keuze maken uit onze kaart met snacks.
Tijdens de warmere maanden kan u genieten van een plaatsje op het terras. Gezeten in één van onze teakhouten stoelen, heeft u uitzicht op zowel het meer van Keerbergen, als op de golf, en waan je je even in een andere wereld, wég van verplichtingen en deadlines.
Maar ook tijdens de koudere maanden kan u wegdromen bij een tafereel dat recht uit een sprookje lijkt te komen.

Onze ruime parking geeft u al een eerste goed gevoel, wat alleen maar zal toenemen tijdens uw bezoek.

Keukens:

Belgisch, Frans

Prijzen:

VHN: € 45,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Brasserie Restaurant The Lake bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. Reviews van Brasserie Restaurant The LakeSt Joris, Jeuk
10 november 2016

Een mooie locatie, vlotte bediening en lekker eten. Meer moet dat niet zijn voor een zakenlunch.


Schrijf zelf een review »


Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: