Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Schoonmeersstraat 25, Gent51.030486503.70450570Vegetarisch

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Wat is de eigenheid van De Groene Waaier?

+ Vegetarisch-biologisch
Wij richten ons vooral op vegetarisch-biologische voeding. We zijn ervan overtuigd dat je gezonde en lekkere voeding met elkaar kan combineren. Dit wil daarom niet zeggen dat we fanatiek tegen “vlees-voeding” zijn. Maar op het vlak van vlees- en visvoeding is er al meer dan voldoende aanbod. Daarom spitsen wij ons vooral toe op vegetarische voeding. We beschouwen het als een uitdaging om jullie te laten smaken dat je met vegetarische voeding minstens even lekker kan eten, zelfs voor een feestmaaltijd.

+Je eet niet alleen met je mond maar met alle zintuigen
Koken en eten is een gebeuren dat alle zintuigen aanspreekt: natuurlijk je mond en je tong, maar ook je ogen, je neus en zelfs je oren en je handen. Ook kleur, geur en esthetiek is van belang.

+ Koken en eten als sociaal gebeuren
Koken en eten doe je niet alleen. Het is bij uitstek het moment om in contact te komen met je tafelgenoten en met hen verhalen te delen. Voeding is immers niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Wat is er beter dan een goed gesprek bij een smakelijke en gezonde maaltijd? In de toekomst willen we dan ook af en toe op vrijdagavond een speciale activiteit organiseren, waarbij samen eten en verhalen vertellen of teksten lezen met elkaar gecombineerd worden.

keuken:

Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Gesproken talen:

Nederlands, Français, English

terras

20 plaatsen  Meer »
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant De Groene Waaier bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: