Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Kokkelbeekstraat 34, Sint-Niklaas51.161782304.14228710Vegetarisch

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

De vegetarische keuken heeft zich in een sneltempo ontwikkeld. Vegetarisch koken is een spannende en verfijnde manier van eten bereiden voor iedereen die van gezond voedsel houdt. Een goed vegetarisch voedingspatroon is voedzaam en in gastronomisch opzicht sensationeel.

Vegetarische voeding is niet langer de winkeldochter op het restaurantmenu en wordt niet langer beschouwd als het beperkte gebied van zilvervliesrijst en linzen.

Veel mensen eten tegenwoordig vrijwel vleesloos zonder zichzelf als vegetariƫr te bestempelen. De ontdekking van vleesloze gerechten uit andere landen en de enorme hoeveelheid verkrijgbare groenten, granen, noten en peulvruchten hebben geleid tot het ontstaan van een spannende vegetarische keuken, die onze waardering voor gezond voedsel heeft vergroot.

Het gebruik van producten uit de biologische landbouw geeft een extra gezonde meerwaarde aan de gerechten. Deze producten zijn geteeld zonder meststoffen en zonder chemische behandeling.

Wij werken met dagverse producten, afkomstig uit de biologische sector, en met leveranciers wiens producten onder de strenge controle staan van BLIK & ECOCERT.


keuken:

Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

feestdagen gelieve even de website bekijken.

Reserveren:

gewenst

Divers


Afhalen mogelijk
honden toegestaan

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: