Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Stationsstraat 46, Waarschoot51.151900503.60937380

toon telefoonnummer

Aan de uitnodigende toog en de gezellige tafeltjes kunt u genieten van onze 6 bieren van 't vat: Haacht-pils, Hoegaarden, Westmalle Dubbel, Leffe Tripel, Kriek, en ons ruim assortiment bieren op fles (ongeveer 50 soorten).
Naast een ruim aantal frisdranken, fruitsappen, sterke dranken en cocktails bieden wij u ook een ruime waaier van warme dranken.

In het midden van De Mouterij is een halfopen kookeiland voorzien. Wij serveren er lekkere éénpansgerechten, steeds bereid met verse ingrediënten. In het eetgedeelte kunt u terecht voor warme hapjes, een pannenkoek, een ijscoupe. Snacks van croque monsieur tot spaghetti, en fraaie éénpansgerechten van scampi tot steak.

Er is steeds een dagmenu te krijgen aan economische prijs en er zijn wekelijks seizoensgebonden suggesties. Maandelijks bieden wij u ook een wijnsuggestie aan. Voor groepen (reserveren nodig) zijn er aanpasbare meerkeuzemenu's.

Via de brede trap komt u op de bovenverdieping, een sfeervol ingerichte feestzaal voor max. 50 personen, compleet met eigen toog en airco.

Achteraan De Mouterij is er een VIP-ruimte voorzien. Dit is een afsluitbare ruimte, ingericht met sfeervolle vitrines, haard en airco.

Achter De Mouterij, weg van de straatdrukte, kunt u lekker genieten op het ruime zomerterras onder de oude eik. Er is plaats voor ongeveer 50 personen. Het terras is toegankelijk via De Mouterij of via het klein straatje naast de zaak.

In de zomer opent het café ook vooraan zijn deurhoge vensters zodat u vanuit het café kunt genieten van het mooie weer en een praatje kunt slaan met het voorbijwandelend publiek.

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Bierhuis De Mouterij bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: