Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Hemelrijk 22, Hasselt50.930462805.34005660BelgischFrans

toon telefoonnummer

Uit eten gaan is voor veel mensen een vorm van ontspanning, na een drukke werkdag heerlijk genieten van de culinaire talenten van een kok.

Restaurant Entrepôt binnenwandelen brengt u meteen in de juiste stemming. Bij zalig weer laten we de zon binnen en eet u als het ware op een overdekt terras. Maar ook bij minder zalig weer wordt dat gevoel van geborgenheid versterkt door onze warme kleurencombinaties.

"De oude opslagplaats of entrepôt van elektriciteitswaren werd eind jaren tachtig ingericht door architect Creneau. Het was één van zijn eerste projecten en het mag gezegd worden: zijn concept heeft nog niet aan frisheid en originaliteit ingeboet."

Ook de keuken getuigt van een bijzondere creativiteit. Gerechten waar de chef naar zijn smaak een heel persoonlijk cachet aan geeft, staan ook op de kaart als dusdanig gemarkeerd.

Entrepôt heeft ook verschillende verrassingsmenu's. Welke keuze je ook maakt: de gerechten zijn smaakvol bereid met dagverse producten. En omdat het oog ook wat wil, wordt er bijzondere aandacht geschonken aan de presentatie van de gerechten. De juiste selectie van bijpassende kwaliteitswijnen zorgen voor een perfecte harmonie.

Keukens:

Belgisch, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

EDC MaestroMastercardVisaAmerican Express

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Entrepot bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: