Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Stokt 21, Mol51.191560605.06774350Italiaans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Sinds 1999 zijn de kok Davide en zijn echtgenote Leentje aan de slag in grill-restaurant Il Fogon te Mol. Na 8,5 jaar werd het tijd voor eens iets anders...

Na zelf een kroostrijk gezin te hebben gesticht werd de nood duidelijk voor een restaurant waar kinderen welkom zijn en waar je eveneens kan genieten van een romantische tête-à-tête of een gezellig diner met vrienden en waar je vooral lekker kan eten. Een speelhoekje waar de kinderen zich kunnen amuseren, brengt wat rust aan de tafel van de ouders zodat zij van hun eten kunnen genieten.

Qua gerechten laat Davide zich inspireren door zijn Italiaanse roots: pizza en pasta zijn dus een must. Verder wordt de kaart uitgebreid met heerlijk frisse salades, soepen, vlees- en visgerechten met een Italiaans tintje en een prachtig rondrijdend dessertbuffet. Er worden eveneens suggesties aangeboden waarin de seizoensgebonden ingrediënten verwerkt worden.

Het warme, een beetje gedurfde interieur en het open fornuis zorgen voor een gezellige sfeer. In de zomer is er een mooi terras met een prachtig uitzicht over de velden en een tuin waarin de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten.

Er werd ook speciaal gedacht aan mensen met een korte lunchpauze. 's Middags wordt er een lunchmenu geserveerd waarbij rekening gehouden wordt met de beperkte middagpauze.

Naast een snelle lunch, een gezellig diner kan er ook gefeest worden in Stokt 21. Elke gelegenheid is goed om eens gezellig samen te zitten voor een brunch of al staande te genieten van een hapje en drankje bij een walking dinner... alles is mogelijk, zowel kleine als grote groepen kunnen terecht in Stokt 21.

Even geen tijd om te koken en toch zin om thuis te eten? Geen probleem, al onze gerechten kunnen ook afgehaald worden. Je kan wachten in onze meeneemhoek en terwijl wij je eten maken, kan je rustig een strip lezen, de krant doornemen, even niets doen.

Bovendien is er een ruime parking voorzien.

keuken:

Italiaans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisa

kindvriendelijk

speelhoek 

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Stokt 21 bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: