Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Minderbroederstraat 5, Hasselt50.931976405.33771800Internationaal

toon telefoonnummer

Taratata, een restaurant met een vrolijke naam, herdefinieert de standaard van verfijnd koken. De naam klinkt misschien wat gek, toch is hij goed doordacht en omschrijft hij perfect de filosofie achter deze vlotte zaak. Hij werd afgeleid uit het Latijn en duidt op “mengelmoes” en “gekheid”.

En een prettige mengelmoes is nu net wat je kan verwachten in dit aparte restaurant. We hebben het hier over vernieuwende wereldkeuken, een creatieve culinaire mix van kraakverse ingrediënten, geserveerd aan een eerlijke prijs.

Maar niet enkel de gerechten en prijzen zijn puur en eerlijk, ook het interieur zal indruk op je maken. Architecten Jo Broekx en Bart Amerika maakten van de inrichting hun visitekaartje. Zij creëerden een harmonieus samenspel tussen ruimte en licht. Een strak, modern interieur dat toch warm aandoet en waarin vooral het muur-tot-muur haardvuur een behaaglijke sfeer schept. Het hele concept werd ontworpen met het oog op verfijnd dineren in een jeugdige, ongedwongen sfeer.

Hotspot beschikbaar!

keuken:

Internationaal

Prijzen:

3g-menu: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican Express
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Taratata bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: