Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Louizalaan 263, Elsene50.824457404.36620130IndiaasVegetarisch

toon telefoonnummer

Restaurant "Au Palais des Indes " is een creatie van Shirine Bandali,en dit op vraag van haar vele vrienden die ze maandelijks bij zich thuis ontving,om hen te laten genieten van haar heelijke zelfbereide specialiteiten.

Zij suggereerden haar dan ook unaniem om een Indisch restaurant in Brussel op te starten,en waarom ineens niet aan de gekende Louisalaan.Met de hulp van haar echtgenoot Shafik werd een geschikte locatie gevonden die in een Indisch interieur werd omgetoverd.Het interieur kreeg ook zijn vleugje Engelse charme mee,wat het ook een "cosy corner" sfeer geeft.de veelkleurige decoratie,zowel van de tafels als het interieur,geeft het restaurant ook een "Bollywood" tintje mee.U wordt verwelkomd aan de ingang door twee Indische deurwachters,die de twee majestueuze houten poorten bewaken,afkomstig uit een Indisch paleis,en die de verschillende zalen van het restaurant van mekaar scheiden.

Bij het binnenkomen voelt de bezoeker zich onmiddellijk thuis in het sfeervolle decor en de serene sfeer.Shirine Bandali nodigt U dan ook van harte uit deze site te ontdekken om U ervan te overtuigen haar restaurant met een bezoek te vereren,en er een gezellig culinair moment te beleven!

Van harte welkom!

Keukens:

Indiaas, Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Au Palais Des Indes bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: