Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Boonakkerstraat 5, Veurne51.035798702.65413610Belgisch

toon telefoonnummer

Vanaf de Paasvakantie tot eind september kan men op Hof ter Daele terecht voor een hapje en een drankje in de tearoom-brasserie.

De vroegere wagenstal werd daarvoor omgebouwd tot een rustieke zaal met voute en open haard. Door de U-vormige inplanting van de gebouwen kan men in geval van mooi weer tevens op het windarme terras terecht.

In een hartelijke sfeer schotelen wij u graag onze tearoom-specialiteiten, snacks en een beperkte restaurantkaart (af en toe aangevuld met een smakelijke suggestie) voor. Onze eigen bieren (een pittig blondje of een zacht bruintje geserveerd in een origineel kruikje) zijn zeker eveneens het proeven waard!

Het hele jaar door organiseren wij graag uw feestjes (verjaardag, communie, trouw, personeel,...). Daarvoor stelt Hof ter Daele graag 2 feestzalen ter beschikking, een kleinere voor ongeveer 25 personen en een grotere voor ongeveer 60 personen. Na het genieten van een landelijk menuutje kan gedanst worden tot in de vroege uurtjes. Sfeer en ambiance zijn verzekerd op het Hof!
Voor wie graag een glaasje drinkt, liever geen BOB is, kan terplaatse blijven overnachten. de perfecte formule!

keuken:

Belgisch

kindvriendelijk

kindermenu, speeltuin, kinderboerderij 

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hof Ter Daele bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: