Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Wilgen 1, Wakkerzeel, Haacht50.944706704.68256920

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Restaurant Dumon opende op 1 juli 2004 haar deuren.
Onder het motto 'de spontane keuken - gaat u zitten en geniet' heten chef-kok Rik en gastvrouw Mieke je welkom.

De kaart bevat subtiel smaakvolle en creatieve vis- en vleesgerechten - let op de benaming ervan - die de seizoenen en het marktaanbod volgen. De wijnkaart is internationaal en evenwichtig samengesteld en om af te sluiten heb je de keuze uit enkele onweerstaanbare nagerechten.

Je vind restaurant Dumon in het pittoreske kunstenaarsdorpje Wakkerzeel. In een mooi en landelijk kader is alles voorhanden: een geschikte parking, zowel binnen als buiten veel ruimte en licht, gedempte hoekjes en een comfortabel salon. Op zwoele zomeravonden kan je zelfs terecht naast het zwembad. De glimlach van gastvrouw Mieke Dumon-Vanthienen en de ongedwongen sfeer doen de rest, je voelt je hier meteen thuis.

Zijn diploma behaalde Rik achter het fornuis van hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde. Hij liep stages in het Zuid-Franse Saint Jean Cap Ferrat, in Parijs en in Zwitserland. In België leerde hij de praktijk in gerenommeerde restaurants zoals Marquette (Marke), De Goedendag (Lissewege), De Kwinte (Nieuwpoort) en Melrose (Westende).

Talent en creativiteit in de keuken bleven intussen niet zonder gevolg. Restaurant Dumon kreeg meerdere vermeldingen in gastronomische gidsen (Gault-Millau, Henry Lemaire, Knack restaurant gids, Deltagids België, ...) en eerder won Rik diverse prijzen (tijdens Hapje Tapje Leuven, culinaire Kerstmarkt Leuven, zelfstandige van het jaar Vlaams-Brabant 1990). Op korte tijd groeide de zaak uit tot een gevestigde waarde in de regio van Leuven, Mechelen, Haacht, Rotselaar en omstreken.

Een leuk weetje tenslotte is dat restaurant Dumon reeds heel wat bekende Vlamingen over de vloer kreeg. Hun foto's prijken in de bibliotheek en op onze website.

Kom zeker eens langs om in een ontspannen sfeer gastronomisch te genieten.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

van 12.00u tot 14.30u &
van 18.30u tot 22.00u

Aangesloten bij

GaultMillau

13 punten

terras

parasols aanwezig, Tuin 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: