Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Korenstraat 2, Bilzen50.870041205.51337610BelgischFrans

toon telefoonnummer

W e l k o m i n...
bistro, restaurant én feestzaal Het Magazijn.

U vertoeft momenteel op website van Het Magazijn dat zich bevindt in een herenhuis uit de jaren 1800 waar vandaag de dag, eenvoudig genieten, zonder in simpliciteit te vervallen, voorop staat.

Want sinds 1995 is deze voormalige opslagplaats van de ijzerwinkel van de bekende Bilzense familie Rubens hét decor voor lekker eten. Niet meer, maar vooral ook niet minder.

Eind 2008 kreeg het uniek interieur een nieuwe facelift waarbij de nadruk nog meer kwam te liggen op het zintuiglijk genot dat hand in hand gaat met ’koken & eten’. Want naast ’proeven & smaken’ kan u voortaan ook - door de open keuken- het bereiden an sich aanschouwen.

Om de gemoedelijkheid te accentueren kozen bezielers Odilia en Patrick bovendien resoluut voor slechts één niveau waar u zowel voor een snelle hap als een uitgebreid dinner terecht kunt. Net zoals er voor u een multifunctionele feestzaal beschikbaar is voor om het even welke gelegenheid.

Graag tot binnenkort!

Keukens:

Belgisch, Frans

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: