Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Blankenbergse Steenweg 1, Brugge51.219419903.20924680Mediterraan

toon telefoonnummer

La Tâche is een trendy restaurant met aparte aperitiefruimte ,gevestigd in een herenhuis uit '52 in art-déco stijl. Enkele van onze troeven zijn onze open keuken die tevens ook uitkijkt op het rustige terras gelegen aan de kant van het water,met daarnaast onze uitgebreide kruidentuin.Voor mensen die iets moeilijker te been zijn kan onze plateaulift die tevens geschikt is voor mindervaliden een absolute voltreffer zijn..

Qua keuken bieden wij u klassieke Franse gerechten met Zuiderse accenten waarbij de chef vooral gebruik maakt van huisbereide tappenades, kwalitatieve olijfolie's, de gerenommeerde Argan-olie, verse kruiden,... De ingredienten wisselen elkaar regelmatig af daar wij enkel met verse produkten werken en dus afhankelijk zijn van wat de markt ons biedt. Maar er is zeker voor elk wat wils...

In de zaal proberen we niettegenstaande het stijlvolle kader een lossere sfeer te behouden, waar vooral gezelligheid, vlotte bediening en vriendelijke service voorop staan.

Wat betreft de wijnen bieden wij u een breed gamma aan, zowel prijs-kwaliteit verfijnde wijnen als de grote crus.Voor de amateurs: havana-sigaren horen er ook bij: niet enkel de courante modellen,maar ook verschillende limitadas. Vanaf nu echter enkel nog om mee te nemen...(zie rookverbod in restaurants vanaf januari 2007)

Zo,hopelijk tot binnenkort.

Culinaire groeten,Charlotte Vanhaecke en Olivier Monbailliu.

keuken:

Mediterraan

Prijzen:

VHN: € 35,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisa

GaultMillau

14 punten

terras

 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: