Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Gentsesteenweg 142, Lokeren51.058494804.01803920

toon telefoonnummer

De gastronomische specialiteiten van het restaurant worden zeer hoog aangeschreven.

De patroon zijn kokkerellen is niet enkel een gave of een kinderdroom maar het resultaat van zijn studie aan “Ter Duinen” te Koksijde. Hij deed heel wat ervaring op in vermaarde restaurants zoals “Comme Chez Soi” en de “Karmeliet”. De kunst van verfijnde desserten leerde hij bij de toen al om bekende familie “Soubrie”. Zijn ervaring in gerenommeerde Belgische restaurants brachten hem op het kruispunt waar zijn levensdroom werkelijkheid werd.

De beperking tot 35 personen maakt het restaurant met aparte aperitieflobby tot een cosy en gezellig geheel waar alles tot in de puntjes verzorgd is.

Bij mooi weer wordt er buiten getafeld, wanneer u dat verkiest.

Gasten eten “à la carte” of maken de keuze uit de lunch, het plattelandmenu of het orchideemenu. Samen met een wijntje uit de uitgebreide wijnkaart maakt het uw bezoek onvergetelijk.

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Den Orchidee bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: