Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Maurice Blieckstraat 6, Koksijde51.119121302.63371920Frans

toon telefoonnummer

Er is niets heerlijkers dan tijdens de zomer, als de zon schijnt, te pauzeren op een mooi en ruim terras om te genieten van een ijscoupe. Zit het weer even niet mee dan zijn we allemaal wel te vinden voor een lekkere snack, een stevig gerecht of een heerlijk gebakje in een stijlvolle tearoom.

Restaurant - Tearoom Mozart biedt u deze mogelijkheden. De zaak wordt deskundig geleid door de heer Stragier. Het minste wat je van hem kan zeggen is dat hij een fijne neus heeft voor stijl en precies weet wat kustbezoekers wensen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij voor zijn restaurant tearoom Mozart zowel het interieur als het basisconcept uitwerkte. "De mensen kiezen tegenwoordig voor ייn verzorgde vlees- of visschotel, dan wel voor een uitgebreid zevengangenmenu", meent de heer Stragier. En aan die wens wil hij graag tegemoetkomen, want een rijkelijk verzorgde schotel wordt hier tegen een zeer voordelige prijs geserveerd.

Alles is hier uiteraard dagvers en in eigen keuken bereid. Bovendien weet Mozart de gasten elke week opnieuw te verwennen met een bijzonder smakelijke suggestie. En die formule heeft succes, want dagelijks zijn hier twee chefs aan het werk om het de klanten naar hun zin te maken.

Restaurant - tearoom Mozart is niet alleen een culinaire belevenis. Het is er ook prettig vertoeven. De donkere houten muren met sfeervolle verlichting, de lichtroze tafels met comfortabele stoelen, de open haard en de gezellige hoekjes maken Mozart tot een favoriete plek om je middagmaal te consumeren.
En het schitterende tuinterras, dat plaats biedt aan 150 personen, is de ideale plaats om te genieten van een dagvers gebakje, ijsje, cocktail (ook niet alcoholisch!) of ander lekkers dat dit huis in petto heeft.

En als er dan tijden de zomermaanden nog een aperitiefconcert plaatsvindt op het terras, dan heb je zeker een goede reden om hier uren te genieten. Dit huis biedt trouwens genoeg heerlijke specialiteiten om je telkens opnieuw aangenaam te verrassen!.

keuken:

Frans

Betaalmogelijkheden

MastercardVisa

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Mozart bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: