Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Citadellaan 47, Gent51.038538403.72800480Vegetarisch

toon telefoonnummer

De Appelier is zonder twijfel één van de pioniers in de Gentse vegetarische keuken. Sinds februari 1980 wordt tweemaal per dag een vegetarische dagschotel bereid. Daarnaast vindt men sinds kort een seizoenssalade met kaas op het menu en 's avonds komt daar nog eens een spaghetti bovenop.

De Appelier is een ovo-lacto-vegetarisch dagschotelrestaurant. Er worden dus eieren en melkproducten verwerkt in de bereidingen. De granen, de groenten, de peulvruchten en de vleesvervangers zijn allemaal van biologische oorsprong. Op de drankkaart staan er zowel biologische sappen als wijnen en bier. Maar gewone, niet-biologische drank wordt eveneens aangeboden. De keuze is dus niet beperkt tot het biologische waardoor er voor elk wat wils is. Mensen die niet vertrouwd zijn met de vegetarische keuken komen hier dus evengoed aan hun trekken, al sluiten we natuurlijk nooit uit dat eenieder overtuigd kan worden van de smaak, veelzijdigheid en verrassing die op de dagschotel terug te vinden is.
Kinderen hebben echter dikwijls een afkeer van bepaalde groenten en ingrediënten die zij niet kennen. Daarom is er voor de min-twaalfjarigen de mogelijkheid hun schotel in de keuken zelf samen te stellen. Zij kiezen dan zelf wat zij lusten al zal het personeel in de keuken wel eens proberen de kleine in kwestie te overtuigen iets te proeven.

keuken:

Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Reserveren:

aan te raden

Betaalmogelijkheden

Bancontact/Mister Cash

Gesproken talen:

Nederlands, Français, English

rookmogelijkheden

op het terras; in de tuin; 
Het restaurant is volledig rookvrij. In de tuin is eenieder echter vrij te roken, al wijzen wij hier graag op de hoffelijkheid van elke roker.

Divers


Afhalen mogelijk

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: