Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Wijnegemsteenweg 132-134, 's Gravenwezel, Schilde51.243314004.53944600BelgischFrans

toon telefoonnummer

Van op de baan tussen Wijnegem en 's Gravenwezel vangen we een glimp op van een warmgele gevel waarachter zich hoogst originele culinaire taferelen afspelen.
Dit is nu restaurant Het Hertebos, genoemd naar de groene wijk waarin het zich bevindt. We parkeren onze wagen vlakbij en kuieren door de tuin waarin het teakhouten meubilair geduldig wacht op warmere dagen.
Mooi of slecht weer … gezelligheid is altijd troef in en rond deze hoeve, die gelukkig veel van haar authentiek cachet heeft bewaard.
's Zomers zorgt de airco steeds voor een aangename temperatuur. De monumentale open haard doet ons echter verlangen naar de ijsheiligen, want dan verjaagt het knetterend haardvuur alle kilte uit huis.

Het is nog vroeg, maar in de keuken is patroon aan het fornuis Walter Chevalier al volop bezig met de voorbereidingen. De keuken is hier immers doorlopend open vanaf 12 uur tot 's avonds laat zodat u haast op elk moment van de dag de innerlijke mens kan versterken.
Gastvrouw Johanna Bruininkx presenteert ons een enorm krijtbord met alle gerechten van de dag. Een vaste kaart is hier niet te bespeuren. Met suggesties kan men immers veel sneller inspelen op het marktaanbod. Verse ingrediënten worden telkens opnieuw à la minute verwerkt in creatieve culinaire creaties. De basis is klassiek maar durft ook struisvogel, rendier en kangoeroefilet aan. Daarnaast zullen ook de kalfszwezeriken en gebakken zeetong niet ontbreken. Vis, schaal- en schelpdieren genieten al eveneens de voorkeur van de chef. Oesters, kreeft en krab zijn ook zo van die vaste waarden.
Een heuse specialiteit is de Tuboco ( kaakjes van kabeljauw ) met zeevruchten, geserveerd in een braadpan.
Niet alleen in de keuken, maar ook op de democratische wijnkaart noteren we invloeden uit alle windstreken.

Het Hertebos … voor wie zijn gastronomische horizonten wil verruimen.

Keukens:

Belgisch, Frans

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisa

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Hertebos bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: