Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Oude Koornmarkt 66, Antwerpen51.218951804.40043500ItaliaansVegetarisch

toon telefoonnummer

Op de Oude Koornmarkt, in het centrum van Antwerpen, ontdekt u het prachtige 17de eeuwse pand waarin het stijlvolle en uiterst gezellige restaurant “Spaghettiworld” gehuisvest is. Zoals de naam reeds doet vermoeden, kunt u hier steeds terecht voor een heerlijke, verrassende en erg smaakvolle pasta! Wie liever niet proeft van het rijke aanbod pasta’s op de kaart, kan eveneens opteren voor één van de heerlijke suggesties vanop het gevarieerde suggestiebord. Bovendien worden alle gerechten steeds dagvers bereid, met extra aandacht voor het combineren van de verschillende geuren, smaken en kleuren! Daniëlle en Sarah zorgen er alvast voor dat u hier op en top verwend wordt! Aarzel dus niet langer en geniet van het prachtige decor, de ongedwongen sfeer en de heerlijke mediterrane creaties...

Keukens:

Italiaans, Vegetarisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Spaghettiworld bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: