Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Pierstraat 311, Kontich51.125676004.41395790Frans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Het stijlvolle, warme interieur van restaurant Condacum zet bij het binnenkomen onmiddellijk de stemming. Een subtiele blend van oude materialen smaakvol verenigd met een algemene strakke lijn, vormt de tijdloze setting van dit prachtige etablissement.

Gezeten aan de enorme centrale bar, nodigt het Café-gedeelte uit tot gezellig aperitieven. Maak uw keuze uit 12 wijnen per glas, geselecteerd uit meer dan 200 kwaliteitswijnen en Champagnes die de kaart rijk is.

De 8-meter hoge daknok van het Grand-Café laat een enorme luchter afdalen die ongetwijfeld je aandacht zal onttrekken. Of u nu plaats neemt in de orangerie, de grote zaal of op de mezzanine... het gevoel van welbehagen en genieten van verfijnde producten en service zal zeker bijdragen tot een geslaagde lunch of diner.

Comfortabel genesteld in de royale sofa's van het Restaurant, zal onze Chef een tipje van onze culinaire sluier heffen. De lichtere versie van de klassieke Franse keuken wordt u gebracht in een hedendaagse presentatie. Met respect voor de eigenschappen van elk ingrediënt zal u zonder overdaad kunnen genieten van wat de markt te bieden heeft.

Tijdens de mooie zomerdagen kan u genieten op het immense Terras dat de zaak volledig omringt.

keuken:

Frans

Prijzen:

VHN: € 45,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Condacum bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: