Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Rue des Montys 71, Soheit-Tinlot, Tinlot50.470647305.38835890Frans

toon telefoonnummer

In zijn restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak.

De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.

Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd.

Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe Pauly kenmerken.

Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.

keuken:

Frans

Chefkok:

Christophe Pauly

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican ExpressDiners Club

Aangesloten bij

Michelin

1 ster

GaultMillau

17 punten

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Le Coq aux Champs bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: