Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Strainchamps 12, Fauvillers49.878573305.68263840Frans

toon telefoonnummer

Frans en Paulette Vandeputte zijn leden van de vereniging Jeunes Restaurateurs d'Europe, een grote familie met een twee-woord filosofie: talent en passie.
En het is eveneens hun motivatie, deze inventieve keuken te verrijken en overleveren.

Frans is echt een natuurliefhebber. Hij gaat ook graag op zoek naar paddestoelen : dan struimt hij door het bosachtig gebied in de omgeving en plukt jonge boleten of cantharellen. Als het betreffende jaargetijde daar is, vinden deze heerlijkheden natuurlijk hun weg naar de borden van de gasten. De voorliefde voor de natuur komt vanzelfsprekend terug in zijn keuken. Daarin gaat kwaliteit gepaard met gevoel voor eenvoud. Naast de wat luxere gerechten spreekt zijn kaart over eenvoudige produkten zoals pladijs, kalfsniertjes, en natuurlijk de Ardeense ham, waar zijn gasten dol op zijn. Het mooie van de kookkunst is : Dat een goede maaltijd zo plezierig kan zijn als een mooie schilderij. Maar Frans houdt wel van concreet. De kok is vooral een goed ambachtsman. Hij werkt altijd met hart en ziel.keuken:

Frans

Chefkok:

Frans Vandeputte

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican ExpressDiners Club

Aangesloten bij

Jeunes Restaurateurs d'Europe
Orde der 33 Meesterkoks van België

Michelin

1 ster

GaultMillau

15 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Le Château de Strainchamps bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: