Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Rouppeplein 23, Vijfhoek, Brussel50.842578604.34583900BelgischFrans

toon telefoonnummer

Ontvangst: Laurence & Marie-Thérèse-Sinds meer dan 80 jaar wordt het succes van dit restaurant verzekerd door éénzelfde familie, waarvan Laurence Rigolet en Marie-Thérèse Wynants zorgen voor een onthaal vol elegantie en warmte. Ze zijn attent voor de minste eis van hun gasten.
Zaal-Het mengen van gezelligheid en "Art Nouveau" van Victor Horta dient als een waaier van gebloemd licht dat de klanten overstelpt met finesse.
Salons-Om strategische of persoonlijke reden wordt soms de absolute discretie gevraagd. De mengeling van kracht en finesse, bestaande uit een decor gevuld met geschiedenis en een bord vol subtiliteit zorgen voor een aangenaam contrast voor het oog en de mond.
Gastentafel-Op enkele meters van het fornuis staat de welbekende gastentafel. Het aanschouwen van het spektakel gegeven door de keukenbrigade is voor de amateur van de kookkunst een must. Op de keukenmuur bevinden zich vele handtekeningen van gekende burgers, die met een woordje veel blijk van erkenning weergeven.
Wijnkelder-Een hoogstaande keuken gaat gepaard met wijnen die deze alleen maar ten goede komen. Na jarenlang van proeven en ontdekken heeft Comme chez Soi een klein wijnmuseum uitgebouwd en zonder twijfel één der betere uit Europa.
Op onze vernieuwde wijnkaart vind u ondermeer een uitgebreide rubriek waarin u witte en rode wijnen van minder dan 100 € terugvindt. Eveneens wordt er een gamma van wijnen vanaf 37 € aangeboden.
Keuken-Zonder gekwalifieerd personeel zou de boot niet lang op koers blijven. Door het samensmelten van inzet en enthousiasme wordt hier dagelijks gewerkt aan het fenomeen "Belgische gastronomie".
Lionel Rigolet & Pierre Wynants -Samen goed voor de 2 laatste generaties uit 4 die altijd in het teken stonden van kwaliteit en traditie. Pierre Wynants meester in beheersen van smaken heeft in zijn schoonzoon een alter ego gevonden die eveneens streeft naar de perfectie in smaak.

Keukens:

Belgisch, Frans

Chefkok:

Lionel Rigolet

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican ExpressDiners Club

Aangesloten bij

Michelin

2 sterren

GaultMillau

18,5 punten
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Comme Chez Soi bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: