Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Zeedijk 795, Knokke, Knokke-Heist51.356273603.30356030VisBelgischItaliaans

toon telefoonnummer

Stijl van het restaurant
Werd ingericht in 1996 door de eigenares zelf met een extra aandacht voor comfort en sfeer, lederen banken, donker houten tafels en parket, en een sfeervol licht. Een interieur die tijdloos is, waarin iedereen zich thuis kan voelen. Kleuren: donkerbruin hout en warme aardekleuren naar oranje toe. Zicht op zee, en het zomerterras werd volledig vernieuwd met accent op een pure italiaanse designstoel, fris helblauw, die aftekent tegen witte wanden en de soms grijze Noordzee. Men waant zich werkelijk op een luxueus cruiseschip.

Menukaart
Visrestaurant waar tijdens het mosselseizoen de beste Zeeuwse mosselen stijlvol op tafel worden bediend in koperen potten. Schaaldieren (kreeften en oesters) uit het homarium. Er wordt waarde gegeven aan klassieke traditionele bereidingen. Met eigentijdse variaties verbeterd, en er is plaats voor eigen creaties. Vernieuwend zijn de Italiaanse pastagerechten waar een siciliaanse chef die inspeelt op de seizoenveranderingen en de dessertkaart weet te nieuwen. De Risotto met truffel werd al gauw een ‘must’.

Cliënteel
Daar het restaurant reeds meer dan 20 jaar onder dezelfde eigenaars bestaat, werd een trouw klienteel opgebouwd. Het volledige team is reeds jaren trouw aan de zaak en ontvangt de klant openhartig, weet in te spelen op de wensen en gewoontes, en de klant voelt zich hier thuis zonder al te familiair te worden. De eigenaars maken er een goede gewoonte van om telkens de klanten persoonlijk te begroeten aan tafel en zo heel dicht bij de wensen van haar gasten te staan. Men schreef reeds in vele artikels: Bon Chic Bon Genre. The Place to be. Hier ontmoet je de topmensen van België die in een ontspannen sfeer met familie en vrienden komen. Je kan er ongedwongen voorbij komen na een wandeling langs de zeedijk, als voor een feestelijk evenement. Zij het voor een koperen pot met heerlijke dampende mosselen, als voor een hoogstaand menu met edele produkten. De dresscode is heel vrij. Het recept van het succes: de ideale ligging, een gezellig interieur, een vlotte en alerte bediening, de mogelijkheid om er zowel eenvoudig als koninklijk te eten. Hier heerst een realistisch politiek die de gerechten en wijnen tot de ware helden van het feest heeft uitgeroepen.


Keukens:

Vis, Belgisch, Italiaans

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican ExpressDiners Club

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk

terras

 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: