Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Ketelvest 9, Gent51.049062503.72243540VisFransItaliaans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

De naam windt er geen doekjes om: in Le Homard Rouge staan kreeft en schaaldieren centraal. Gastheer Olivier Peeters en gastvrouw Ingeborg Denis weten hoe ze het de fijnproever naar zijn zin moeten maken.

In de met oog voor detail ingerichte kelders van het oude herenhuis langs de Ketelvest verwelkomen zij u op een culinaire feest met al het heerlijks dat de zee te bieden heeft. De Pompeiaans rood geschilderde gewelven zorgen er samen met de aparte verlichting voor een intieme en ontspannen sfeer.

Achteraan komt de zaak uit op de Ketelvaart en zodra het weer het toelaat kan daar op een al even smaakvol ingericht terras worden getafeld. Bootliefhebbers komen er ’s zomers zelfs aanmeren om te genieten van het sublieme terras

Keukens:

Vis, Frans, Italiaans

Prijzen:

VHN: € 50,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisaAmerican Express

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Le Homard Rouge bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: