Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Wondelgemstraat 5, Gent51.060701603.71058060Turks

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Gelegen in de nabije omgeving van het Rabot, meerbepaald in de Wondelgemstraat bent U meer dan welkom in ons restaurant DIDYMA.

Oorsprong : "Didyma" was in de Oudheid een Grieks heiligdom en een bekende orakelplaats van de god Apollo in de buurt van de stad Milete aan de westkust van Klein-Aziƫ (het huidige Turkije).
Het heiligdom wordt ook wel het Didymaion genoemd. Het was door de "heilige weg" met Milete verbonden, waarop regelmatig processies van de stad naar het heiligdom plaatsvonden.

Ons doel : In ons restaurant willen wij U laten kennismaken met het beste uit de Turkse keuken, van meze's tot stoofpotjes, van grillades tot pizza's.
Alle gerechten worden met dagverse produkten, de nodige zin voor kwaliteit en niet minder belangrijk, met veel liefde klaargemaakt.

Accomodatie : Wij beschikken over ongeveer 50 zitplaatsen in een zaal met airconditioning en in de zomer kan U genieten van een zonovergoten terrasje.

keuken:

Turks

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

terras

 
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Didyma bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: