Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Onderbergen 27, Gent51.051662203.71967270Frans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Het restaurant is gelegen in het hartje van Gent in een oud herenhuis anno 1870. De renovatie van het pand duurde ongeveer 3,5 jaar. Het interieur weerspiegelt de origine van het gebouw.
De zaak bestaat uit vier onderscheiden ruimtes.
In de zwarte zaal zijn de muren hoofdzakelijk zwart geschilderd met toetsen van goud. De grote kroonluster in bronze d’oré en kristal brengt een statige indruk teweeg. In deze zaal kunnen maximaal 35 personen plaatsnemen.
De moyen age – zaal is een kleinere maar zeer sfeervolle zaal. De open haard en de zacht roze kleur bevorderen het uniek romantische karakter in deze plaats. De capaciteit van de zaal behelst om en bij 25 personen.

Kort samengevat kan men stellen dat de keuken een gastronomische Franse keuken is waar men werkt rond de pure smaak van ieder product. En dit alles gezien door de ogen van de chef en z’n team.
Versheid en kwaliteit zijn er prioriteit.

Ieder gerecht dat de chef, Vincent De Leenheer, zijn gasten voorschotelt is een specialiteit. Dat aan ieder gerecht evenveel zorg wordt besteed van het bereiden, dresseren tot het serveren is van zelfsprekend.

De vijf meter lange bar die met alle werkcomfort is uitgerust, is een kunstwerk op zich.
De hoge tafels en de al even hoge comfortabele stoelen bieden de klanten voldoende privacy en luxe om er ook uitgebreider te eten.
Vooral op vrijdag- en zaterdagavond wordt de bar dan omgetoverd tot een restaurant. Het idee om te eten op hoge tafels en dit in de omgeving van de bar is van oorsprong Weens. Het concept staat nog in z’n kinderschoenen maar valt goed in de smaak bij het jonge publiek.

Een aangrenzende binnentuin is zeer gezellig. Het rustieke buitenterras is ingedeeld in diverse onderdelen met buxussen en een vijvertje. Het is de ideale eetgelegenheid op een zwoele zomeravond.

keuken:

Frans

Prijzen:

3g-menu: € 45,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Betaalmogelijkheden

MastercardVisa

Invalidevoorzieningen

Rolstoeltoegankelijk
Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Domestica bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: