Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in Belgiƫ
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Vlamingstraat 22, Brugge51.209874903.22459550Belgisch

toon telefoonnummer

"Taverne Curiosa" is al sinds een 20-tal jaren een begrip in het Brugse horeca gebeuren. Aanvankelijk werd deze zaak vooral uitgebaat als taverne, maar gedurende de afgelopen 5 jaar is het 16de eeuwse keldertje stilaan omgebouwd tot wat het nu is: een gezellig restaurant waar je terecht kan voor een mals stukje vlees of een lekkere moot verse vis in tal van bereidingen. Een plaats waar men van een leuk gepresenteerde frisse salade kan genieten en waar de klanten met een kleine honger kunnen kiezen uit tal van kleine gerechten.

Alle gerechten worden in eigen keuken bereid en verzorgd opgediend. Op zaterdag- en zondagnamiddag kan je er neerstrijken voor een lekker streekbiertje of een heerlijke zoete hap. De zaak wordt uitgebaat door Erwin Lauwers, die een opleiding aan de hotelschool "Ter Duinen" in Koksijde genoot en stages liep in enkele gerenomeerde restaurants. Samen met zijn team zorgen zij ervoor dat u goed bediend wordt.

keuken:

Belgisch

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Klik hier indien u eigenaar of manager van Restaurant Curiosa bent en gratis informatie wil toevoegen of aanpassen. 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: