Dinnersite gaat per eind mei 2018 offline. Bezoek TheFork voor nog meer restaurantkeuze. Ontdek & reserveer de beste restaurants voor de beste prijs.
Uniek restaurantaanbod in België
Gedetailleerde restaurantinformatie
Gemakkelijk te reserveren voor groepen
dinnersite
De complete restaurantgids!
INLOGGEN RESTAURATEUR

Kerkplaats 10, Wommelgem51.204496904.52305150BelgischFrans

toon telefoonnummer

Online Reservatieverzoek

 

Net buiten het drukke stadsleven, in het centrum van Wommelgem, vind u het Jazzfornuis, een restaurant met Jazzmuziek als thema. Op drie niveaus kan men culinair genieten, terwijl op de achtergrond een gevarieerde selectie toegankelijke en swingende Jazz klinkt. Als toemaatje zal er elke maand (tijdens de wintermaanden) een spetterend live optreden verzorgd worden door binnen en buitenlandse artiesten. Bijzonder is de lounge met fumoir in de kelder, waar men in comfortabele canapés kan genieten van aperitief, digestief . Uit de volledig open keuken worden door chef Thomas, zowel klassiekers uit de Frans-Belgische keuken, als specialiteiten uit de Zuiderse keuken getoverd. De lunchkaart omvat snel bereidbare gerechten, een sterke troefkaart gezien de vele gasten die in de nabij gelegen bedrijven actief zijn. Vermeldenswaardig is zeker ook de aparte vergaderzaal, voorzien van de nodige faciliteiten.

Keukens:

Belgisch, Frans

Prijzen:

VHN: € 30,00

diner:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

lunch:

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Toelichting openingstijden:

Beste Klanten, tijdens de lunch serveren wij ook een kleine lunchkaart met allerlei kleine gerechten zoals salades en croque's etc. Alsook hebben wij een 27€-Menu formule, waar u zelf uw menu kan samenstellen uit de kaart met de aangeduide gerechten met een sterretje, incl als aperitief een cava. ...
meer »

Betaalmogelijkheden

Bancontact/Mister CashEDC MaestroMastercardVisa

Vegetarisch

4 vegetarische gerechten op de kaart

rookmogelijkheden

rookruimte binnen; op het terras; 

 

Lekker gegeten? Laat het weten!

Updates van dinnersite ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en restaurants bij jou in de buurt.

nieuwsbrief: